18 de novembre del 2010

Copacabana: cuina i teatre a la Biblioteca de Catalunya

La combinació pot semblar estranya: llibres, teatre i cuina? Anem per pams, la Biblioteca de Catalunya, ja ho sabeu, té un espai on es presenten propostes teatrals, eliminem doncs els llibres. Copacabana és el nom d'un cabaret, amb lleugers records cubans, antillans en el qual estem convidats com espectadors/actors a la biblioteca; un espectacle muntat al voltant d'un petit restaurant cabaretero que ens transporta a ritmes caribenys i menjar de cuina fusió feta a petites porcions: crispetes al curry, carpacció de pebrot (perquè ja ho diuen que de pebrots en tenen), crêpe de verdures, espeguetis andantes i un bon postre de xocolata. Ideal per fer un mos mentre veus un espectacle que també passa bé i et fa riure sense ennuegar-te. Al voltant del cabaret una sèrie d'artilugis que són com pastissos sorpresa, ja que amaguen espectacles dintre del mateix espectacle: d'ombres, de titelles, de dansa imaginativa amb quatre parracs, de fer riure amb quatre coses. Alguns moments sembla que la salsa no lligui amb tant de condiment, però crec que el tot fa el fet i te'n vas amb un bon regust sobretot pel gest del actors que es construeixen a partir de tics graciosos, però molt ben treballats.

4 comentaris:

  1. Et puc fer una pregunteta? no hi ha manera q ho trobi, per més q ho vulgui...És en català o en castellà? veig q és molt gestual i poc parlar, tu creus q a una persona q no entén el català podrà fer-li gràcia?
    Gemma

    ResponElimina
  2. sí, sí, no cal saber català. Diuen coses que no són gaire comprensibles :), però és sobretot gestual. Amb això ja n'hi ha prou per riure una estona!

    ResponElimina
  3. Eiiiiii!!! moltes gràcies!! Gemma

    ResponElimina
  4. Ei! si hi vas ja em diràs què t'ha semblat ;)

    ResponElimina